Nieuws

Dag van de jeugdbeweging

Vrijdag 21 oktober 2016 is het opnieuw dag van de jeugdbeweging: een dag waarop je zeker mag laten zien dat je lid bent van KLJ!

Laat zien hoe fier je bent om deel uit te maken van KLJ! Trek op vrijdag 21 oktober je KLJ pullover, t-shirt of sjaaltje aan en ga zo naar school, werk,… Op deze dag wordt iedereen die lid is van een jeugdbeweging uitgenodigd om dit te laten zien! Het is een dag waarop wij in de bloemetjes gezet worden!

In Vlaanderen zijn er in totaal zo maar even 255.000 kinderen en jongeren die deel uit maken van een jeugdbeweging. Naast KLJ ken je ongetwijfeld ook andere jeugdbewegingen zoals KSA, Chiro en Scouts. Er zijn op de dag van de jeugdbeweging heel wat initiatieven. Zo is er bij ons in Brugge op ’t Zand een heus ontbijt van 6u30 tot 8u15 en Boyscout Radio maakt er een feestje van! Op www.dagvandejeugdbeweging.be vind je een volledig overzicht van alle initiatieven voor de dag van de jeugdbeweging.

Laat je die dag gerust ook horen op sociale media over jouw KLJ en gebruik #DVDJB op Facebook en Twitter.

dag-van-de-jeugdbeweging-2016-affiche